Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Ansamblul 4 City North – Liniste, Confort, Siguranta, Design Modern

Complexul rezidential 4City propune evadarea din aglomeratia orasului si vine cu idei inedite pentru relaxare. Acestia au dezvoltat proiecte colorate si cu forme ce atrag privirile oricui si au construit un loc in care se intalnesc armonios confortul, siguranta si vibratia Bucurestiului. 4City este un complex format din 4 blocuri cu spatii de joaca, o curte interioara spatioasa si sigura, spatii verzi si locuri de plimbare.

Complexul cuprinde o suprafata construita totala de 60.000 de mp, peste 570 de apartamente cu 2 si 3 camere si mai mult de 600 de locuri de parcare. Localizarea acestuia este in apropierea Lacului Saulei, cu acces direct la scoli, gradinite, mall, benzinarii, sala de fitness si piscina sau restaurante. 4City indeplineste cu brio cele cateva conditii cautate inaintea achizitionarii unei locuinte: locatia, accesibilitatea si lichiditatea zonei.

Finisajele oferite la interior sunt de cea mai inalta calitate, demonstrate in ansamblul Cortina Residence, complex câstigator al premiului I la Bienala Nationala de Arhitectura editia 2016. Pentru designul minimalist in ton cu tendintele, usile interioare cu toc ascuns sunt cea mai potrivita alegere a designerilor si arhitectilor, iar cei mai multi oameni aleg sa mearga pe mana acestora. Alegerile in materie de gresie si faianta sau obiecte sanitare se incadreaza perfect in spatiile minimaliste si relaxante pe care cei de la 4City vor sa le construiasca. Designerii de interior aleg cele mai potrivite combinatii de materiale, culori si texturi pentru a crea spatii potrivite cumparatorilor.

Apartamentele au fost create pentru a satisfice gusturile si nevoile tuturor. Se pot gasi apartamente cu 2 camere atat de tip open space cat si cu bucatarie inchisa, acestea pot avea balcon, terasa sau gradina. Apartamentele cu 3 camere se pot si ele plia pe nevoile cumparatorului. Bucataria poate sa fie open space sau inchisa, pot avea o baie sau doua, balcon, terasa sau gradina. Etajul poate fi ales cu usurinta de catre cumparator, designul blocurilor permitand variabilitate.

4City North reprezinta alegerea potrivita pentru oricine isi doreste un loc linistit in care poate gasi tot ceea ce il intereseaza si are acces usor la facilitatile orasului fara sa simta din plin agitatia.

Stiri