Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Ce noutati ne aduce anul 2018 in segmentul proiectelor rezidentiale de lux

Segmentul de lux din imobilare s-a detasat intotdeauna de tendintele generale ale pietei, inclusiv in perioada crizei. In anii 2016 si 2017 am vazut o crestere accelerata a interesului pentru proiecte rezidentiale noi care sa ofere cumparatorilor nu doar un spatiu de trai mare si solid, ci si facilitati care sa asigure un anumit standard de confort.

Iata cele 3 tendinte cheie pe care le asteptam in 2018 din partea celor mai spectaculoase proiecte rezidentiale din Romania:

 

Green is the new Black!

0

In ultimii ani am vazut o crestere semnificativa a atentiei acordate de catre cumparatorii din segmentul premium catre sustenabilitate si eficienta energetica. Simpla izolatie termica nu mai este demult suficienta, acum contand cuvinte cheie precum cladiri verzi, materiale 100% ecologice, casa pasiva sau amprenta de carbon cat mai scazuta (carbon footprint).

Se cauta proiecte care promit eficienta termica si energetica maxima, costuri mai scazute de intretinere si poluare cat mai redusa. Amplasarea intr-o zona verde sau langa un parc reprezinta un bonus.

 

Orase si cartiere nou intrate pe harta marilor jucatori 

image-2015-10-8-20482423-70-simulari-ale-proiectului-orhideea

Un trend inceput in anii trecuti si care promite sa continue in anul 2018 este descoperirea unor oportunitati noi de dezvoltare in zone pana acum neexplorate. Un bun exemplu este cartierul Grozavesti din Capitala, unde urmeaza sa se lanseze cladiri extrem de interesante (inclusiv o investitie record facuta de Ion Tiriac in zona). De asemenea, proiecte de lux vor aparea in orase precum Brasov, Sibiu sau Timisoara, pe langa cei doi poli principali Bucuresti si Cluj Napoca.

 

Facilitati de lux pentru cumparatori pretentiosi

abendstimmung-2202673_1280

Cei care vor investi intr-o proprietate premium in anul 2018 se vor astepta la facilitati exclusiviste. Revine interesul de dinainte de criza pentru spatiile mari si aerisite, terasele generoase, receptiile spectaculoase. Sala fitness este obligatorie, in timp ce piscina sau centrul Wellness sunt plusuri binevenite. O sala de joaca pentru copii sau un centru lounge de socializare sunt la fel de importante.

--

Urmariti toate surprizele pe care dezvoltatorii vi le pregatesc in anul 2018 pe portalul imobiliar Titirez.ro - cea mai mare retea de imobiliare din Romania!

Stiri