Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Noi proiecte de cladiri de birouri isi fac loc pe piata imobiliara din Capitala

Anul 2018 va aduce chirii mai echilibrate pentru birourile din noii poli de business ai Capitalei. Zonele principale in care se vor dezvolta cladiri de birouri sunt Politehnica - Grozavesti - Vladimirescu, Barbu Vacarescu - Aviatiei - Dimitrie Pompeiu, Expozitiei - Piata Presei Libere, Unirii - Timpuri Noi, Piata Victoriei - Charles de Gaulle - Dorobanti.

Marile evenimente ale lui 2017, in ceea ce priveste spatiile de birouri, au fost inaugurarea primelor faze ale proiectului Timpuri Noi Square (care a deschis un nou pol de business in Capitala) si The Bridge (care da startul livrarii de spatii de clasa A in zona Orhideea-Politehnica-Grozavesti). In 2018-2019 multe alte zone ale Bucurestiului sunt asteptate sa livreze mai multe cladiri de clasa superioara in toti cei 5 poli de business ai Capitalei.

In 2017, cea mai mare activitate din acest punct de vedere s-a inregistrat in zonele de centru-nord si Victoriei-Aviatorilor. Intre timp s-au dezoltat si zonele Unirii-Timpuri Noi si Expozitiei - Piata Presei Libere. Toate cladirile de birouri ce vor lua forma in 2018-2019 promit sa livreze peste 600.000 de mp si vor atrage marile companii din Romania precum IBM, BCR, ING, Bitdifender, Amazon, etc.

Orhideelor - Grozavesti - Politehnica – Vladimirescu

Se vor construi in total 12 cladiri ce vor livra in jur de 220.000 de mp de spatii de birouri de clasa A. Aceste noi cladiri vor avea ca dezvoltatori pe Skanska, Vastint Romania, Forte Partners, CA Immo, River Development si AFI Europe.

 

Barbu Vacarescu – Aviatiei – Dimitrie Pompeiu

Vor fi 5 cladiri ce promit sa livreze peste 123.000 de spatii de birouri de calitate inalta. Dezvoltatori vor fi Skanska, Globalworth si Portland Trust.

 

Bd. Expozitiei – Piata Presei Libere

Cele 6 cladiri ce vor fi ridicate in zona promit livrarea unui spatiu de aproximativ 88.000 de mp, cu birouri de clasa A. Dezvoltatori sunt Portland Trust si GTC.

 

Unirii – Timpuri Noi

Aici se pregatesc 3 cladiri de proportii ce vor livra 57.000 de mp de birouri de clasa A. Dezvoltatori sunt C&I Building, Day Group si Vastint Romania.

 

Piata Victoriei – Charles de Gaulle – Dorobanti

Se vor construi 3 cladiri cu o suprafata de 30.000 de mp de spatii de birouri de calitate inalta. Dezvoltatori vor fi S Immo si Primavera Development.

 

 

 

 

 

 

 

Stiri