Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Nordul Capitalei, campul de batalie al marilor dezvoltatori imobiliari

Daca in anii 2015-2016, cele mai multe ansambluri rezidentiale mari au fost construite in sectoarele 6 si 3, Sectorul 1 redevine un punct de interes pentru dezvoltatori. Cresterea din nord coincide cu startul lucrarilor la Magistrala 6 de metrou (catre Otopeni) si dezvoltarea unor noi cladiri de birouri in zona Expozitiei-Piata Presei Libere. 

Astfel, 3 mari dezvoltatori si-au anuntat intentia de a porni proiecte importante in nordul Bucurestiului:

1. Gran Via - un nou proiect de 10000 mp in cartierul Aviatiei

Screenshot_31

Compania spaniola Gran Via, dezvoltatorul proiectului Gran Via Apartments din cartierul Militari, a primit in luna ianuarie autorizatia de constructie pentru Aviatiei Apartments, un complex de 10000 mp ce urmeaza sa fie construit pe o parte din terenul fostei Fabrici de Paine Baneasa

Anasmblul va avea 293 de apartamente si va presupune o investitie de 17 milioane de euro. 

2. One United - proiect mixt rezidential si de birouri in zona Floreasca - Primaverii

9-harta

One United, unul dintre principalii dezvoltatori de proiecte de lux, va porni luna aceasta lucrarile la un nou complex in zona Primaverii - One Mircea Eliade, care va fi insotit si de o cladire de birouri - One Tower.

Impreuna cu Auchan Romania, One United va reabilita o zona practic abandonata din cel mai exclusivist cartier al Capitalei. Cele trei blocuri din complex or insuma 250 de apartamente de lux.

3. Dezvoltatorii Rotar Park - in cautare de un teren potrivit pentru urmatorul proiect in zonele Expozitiei, Bucurestii Noi

12-rotar-1

Familia turc─â Eskiocak, care a construit aproximativ 600 de apartamente în ansamblul Rotar Park Residence de pe bulevardul Iuliu Maniu din Bucuresti, pariaza pe centru-nord pentru un viitor proiect imobiliar si vaneaza zonele Expozitiei si Bucurestii Noi pentru un proiect comparabil. 

--

Zona de nord va deveni cu siguranta un punct de efervescenta pe piata imobiliara in urmatorii ani, mai ales ca metroul va largi mult accesibilitatea pentru cumparatorii din segmentul mediu. 

Urmareste pe Titirez.ro cele mai noi si interesante proiecte imobiliare: https://www.titirez.ro/ansambluri-rezidentiale

Stiri