Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Tema anului 2018 in materie de canapele: BACK TO NATURE

Daca in 2017 am incercat sa ne apropiem de natura prin mici elemente decorative sau prin reciclarea materialelor, 2018 ne va duce inapoi la natura intr-un mod mult mai pregnant. Culorile anului vor fi mai apropiate de pamantiu, verde sau culori pale. Texturile vor imprumuta din fermitatea materialelor precum marmura sau lemnul, dar si din finetea tesaturilor pretioase.

Ultimele tendinte in materie de canapele aduc pe piata noi modele atragatoare.

Canapelele modulare raman in continuare in topul alegerilor designerilor. Acestea se vor transforma si vor avea forme minimaliste si linii clare. Acest tip de canapea poate fi adaptat mai multor stiluri de amenajare, de la neoclasic la scandinav. In 2018, detaliile vor face diferenta: picioarele cromate, tapiteria in culori cat mai variate si pernele decorative ce se vor asorta cu restul incaperii.

 

Desi culorile din 2018 tind sa se inchida si sa vireze spre un stil sobru, designerii considera plusul de culoare un mare atu. Astfel, exista si canapele sau coltare in culori aprinse. Acestea trebuie folosite pentru a crea un punct de interes in incapere fara sa incarce vizual.

 

Canapelele modulare ofera variabilitate, putand avea forme liniare sau de ‘’L’’. Confortul este cuvantul cheie pentru alegerea canapelelor in 2018. Acestea trebuie sa fie cat mai comode pentru momentele de relaxare. 

 

Cu toate ca recomandarea designerilor se axeaza pe materiale cat mai moi si placute la atingere, canapelele din piele nu ies total din discutie. Acestea sunt recomandate, mai degraba, pentru spatiile in care nu se petrece foarte mult timp sau pentru birou.

 

O alta alegere, in functie de nevoi, poate sa fie si o canapea expensibila. Aceasta este usor de integrat in decor si foarte comoda. Sunt usor de intins si perfecte pentru serile in care prietenii decid sa ramana peste noapte.

 

Asadar, ideile designerilor sunt variate si se pliaza dupa nevoile tuturor. Mai mult, in anul 2018 canapelele vor aduce natura in spatiile create in jurul lor. Combinate cu tablourile cu muschi sau licheni si cu texturi puternice, acestea iti vor oferi relaxarea de care ai nevoie dupa o zi plina.

 

 

 

 

Stiri