Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Trebuie sa vezi aceasta vila impresionanta de 500 milioane de dolari din California!

Poreclita "The One", cladirea exceptionala, proiectata de celebrul arhitect californinan Paul McClean, se va desfasura pe un platou de 1.6 hectare din Bel Air, cu vedere spre intregul oras.

most_expensive_home_500_million_bel_air_maul_mcclean_11-1020x485

Vila care promite sa devina regina mega-conacurilor moderne, un urias in toata regula cu 9300 de metri patrati de spatiu de locuit - este de asteptat sa umbreasca orice proprietate din Statele Unite.

most_expensive_home_500_million_bel_air_maul_mcclean_4-1020x485

# 1: Proprietatea este proiectata anume pentru relaxarea si amuzamentul proprietarilor

Plina ochi cu spatii de divertisment, casa va fi un adevarat loc de joaca pentru copii si adulti deopotriva. Zonele de distractie includ o alee de bowling, o camera de biliard si o sala de jocuri video - sa nu mai vorbim de terenul de tenis, simulatorul de golf, sala de bal, clubul de noapte si cazinoul in stil "Monaco".

104733385-SLSR_bowling.600x400

"Am imaginat aceasta casa ca fiind in principal utilizata pentru divertisment in masa si am explorat modul in care am putea face un spatiu cat mai unic si mai flexibil posibil", a declarat McClean.

Un centru profesional complet de wellness, complet dotat cu un spa mare si o zona de tratament incalzita, va completa o intreaga serie de sali de relaxare si sport.

104733450-slsr_lounge.600x400

# 2: Poate gazdui incredibil de multe persoane (si masini).

Casa principala de 6900 de metri patrati, impreuna cu casa de oaspeti de 370 de metri patrati (care va avea propria piscina si sauna) si spatiile separate pentru personal, vor reuni mai mult de 20 de dormitoare, oferind spatiu suficient pentru rezidenti si oaspetii acestora (si oaspetii oaspetilor), care vor putea sa-si parcheze masinile in garajul de 30 de locuri.

Nenumaratele bucatarii - impreuna cu o gramada de solutii pentru gustari - vor fi imprastiate in intreaga proprietate, pe langa bucataria de familie (pe care proprietarii o pot folosi in mod regulat pentru a pregati mesele zilnice); o bucatarie comerciala (dotata cu fiecare aparat imaginabil si capabila sa serveasca evenimente de mare amploare); in plus, o bucatarie in aer liber de mari dimensiuni se afla pe malul piscinei, cu un bar complet.

# 3:Dormitorul matrimonial va fi de doua ori mai mare decat o casa medie din SUA.

Cu o suprafata de 465 de metri patrati, dormitorl matrimonial al proprietatii se va lauda cu aproape dublul suprafetei unei case americane medii. Suficient de mare pentru o familie intreaga, camera imensa este prevazuta sa includa propriul salon, bar de sampanie, bucatarie, spatiu de birouri, doua bai si dulapuri, precum si o zona de dressing cu un dulap suplimentar special conceput pentru a expune articole de lux. "Exista chiar si o zona de dormit!" glumea arhitectul.

Peste toate acestea, dormitorul va fi insotit de o terasa deschisa si de o piscina privata.

# 4: Domeniul va fi "inundat" de piscine

Dotata cu mai multe piscine interioare si exterioare, proprietatea este mai mult decat pregatita sa faca fata secetei californiene. Poate ca unul dintre aspectele unice ale proprietatii este zona acvatica ce inconjoara intrarea si peluza, care va fi legata de piscina de langa clubul de noapte prin intermediul unei cascade cat doua etaje.

In plus, o piscina infinity de 51 m si o cada cu hidromasaj se vor intinde langa terasa principala (alaturi de cabana, bar si bucatarie in aer liber), in timp ce o piscina acoperita de interior se afla adiacent centrului de wellness si salii fitness.

most_expensive_home_500_million_bel_air_maul_mcclean_5-1020x485

# 5: Hub-ul sau de comanda ar putea sa va reaminteasca de filmul Matrix.

Din statia de comanda SF, intreaga vila va putea fi controlata prin reglaje automate. Totul, de la sistemul de supraveghere, pana la temperatura din fiecare camera sau jaluzelele vor potea fi controlate si automatizate in functie de preferinta fiecarui oaspete.

Alte dotari impresionante mai includ un acvariu cu meduze si un cinema IMAX privat.

In ciuda dimensiunilor si dotarilor impresionante, aceasta vila este doar a treia cea mai mare proprietate privata din Statele Unite, dupa domeniile de inceput de secol XX construite de industriasii Vanderbilt si Otto Herman Kahn. 

104733398-SLSR_jellyfish_room.600x400

104733445-movie_theater.600x400

Pentru cele mai noi stiri din domeniul Lifestyle/imobiliar, verificati zilnic noutatile de pe Titirez.ro: https://www.titirez.ro/stiri-imobiliare

Gasiti cele mai spectaculoase vile din Romania pe Titirez.ro - protalul imobiliar cu anunturi FRESH din toata tara! 

Stiri