Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

AXXIS NOVA Resort & SPA: Se lansează primul concept integrat din Mamaia Nord

         Lansarea media a AXXIS Nova Resort & SPA se va face în cadrul Târgului Național Imobiliar, care se va desfășura în perioada 10 -12 Septembrie, la Palatul Parlamentului.

         Construcția primului concept integrat din Mamaia Nord – AXXIS Nova Resort & SPA - va demara la finalul lunii Septembrie cu primul bloc de apartamente de lux: Madrid.

Proiect Axxis Nova - Bd Mamaia-min

Rezidential de lux

Sectorul rezidențial al AXXIS Nova Resort & SPA cuprinde un total de 6 blocuri cu apartamente de lux.

Madrid, primul bloc de locuințe, va cuprinde garsoniere, apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Fiecare tip dispune de 3 stiluri de prezentare și decor care pot fi alese și puse în practică: Luna, Solis și Axxis.

Madrid va cuprinde 252 apartamente cu prețuri începând de la 69.900 Euro și suprafețe între 53 și 224 mp. Terasele unităților locative ating suprafețe de până la 106 mp – totul pentru senzația de calm și liniște mult căutată, combinată cu rafinamentul luxului, prezentat în România la un alt nivel.

Conceptul rezidențial al AXXIS Nova este creat special pentru a oferi fiecărei încăperi o structură care pune în valoare punctele focale, spațiul fiind grandios pentru fiecare unitate locativă, iar materialele și finisajele oferite sunt pe segmentul high-end, premium, printre cele mai bune care există în acest moment în sectorul rezidențial și hotelier de lux.

Investiție în viitor

AXXIS Nova este o oportunitate extraordinară de investiție și asigurare a unui venit pasiv pe termen lung, cu o profitabilitate maximă. Poziționarea ideală și facilitățile fără de cusur vor fi polul de atracție principal pentru turiștii care vor dori să își petreacă vacanțele pe malul Marii Negre, la un standard nemaiîntâlnit până acum în România.

Fără griji, numai relaxare! AXXIS Nova se ocupă de tot pentru tine! De la întreținerea spațiilor verzi, a piscinelor, la curățenie generală și până la toate diligențele pentru a subînchiria apartamentele.

Proiect AXXIS Nova - vedere de sus 2-min_1

You dreamed it. We’re building it!

AXXIS Nova Resort & SPA aduce un concept integrat în România, în care segmentul rezidențial se îmbină perfect cu segmentul hotelier de 5*, impreuna cu toate facilitățile aduse de acesta: SPA, Centru Comercial cu magazine de lux, Casino, piscine interioare și exterioare încălzite, grădina de vara, promenadă și plajă privată.

Sub sloganul “You dreamed it. We’re building it!”, AXXIS Nova Resort & SPA va redefini luxul. Luxul nu înseamnă numai elemente de amenajare și decor. Luxul este o sinergie între acestea și suprafețele mari, generoase, atent gândite pentru fiecare utilitate în parte. Astfel, AXXIS Nova este locul în care suprafețele impresionanate ale apartamentelor devin normalitate!

LUX e AXXIS!

Conceptul integrat AXXIS Nova va duce luxul pe malul Mării Negre la cel mai înalt nivel:

-       20.000 metri pătrati de plajă privată în Mamaia Nord

-       Piscină exterioară incalzită de 900 metri pătrați

-       Un SPA Center cu picină interioară și exterioară încălzită și servicii terapeutice, masaj, saună, jacuzzi și cosmetică

-       Terenuri de volei, tenis și fotbal

-       Hotel de animale interior-exterior

-       Zona de relaxare pe iarbă cu baldachine, grădina amenajată în stil francez, grădina cu cireși japonezi, piațeta cu oglinzi la infinit, piațeta între blocuri cu oglindă de apă, palmieri.

-       Spații comerciale de lux, cafenele și restaurante

Cel mai mare spațiu verde de lux din Mamaia

         AXXIS Nova Resort & SPA va fi construit pe o suprafață de 50.000 metri pătrați, în locul campingului “GPM Holiday” din Mamaia Nord, care are o istorie frumoasă de mai bine de 20 de ani și care reprezintă cel mai mare spațiu verde de la malul Mării Negre, cu o suprafață de 15.000 metri pătrați.

         AXXIS Nova Resort & SPA și-a propus să păstreze și să potențeze această titulatură și să dețină cel mai mare spațiu verde DE LUX din Mamaia! La care va adauga facilitați multiple, premium, prin care va îndeplini toate exigențele.

        

Pentru mai multe detalii despre AXXIS Nova Resort & SPA și oferte de preț, accesați site-ul: www.AxxisNova.ro.

Pentru mai multe detalii despre proiectul AXXIS Nova Resort & SPA:

0744 30 50 50

[email protected]

 

 

Stiri