Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

AXXIS Nova Resort & SPA, sponsor și partener oficial al festivalului RiseUP - Bucharest on the Sky

În afară de zborurile cu balonul, participanții la eveniment vor avea la dispoziție, printre altele, posibilitatea de a face sport în aer liber, de a participa la ateliere de pictură sau la târgul pentru adopția animalelor fără stăpân.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial și hotelier AXXIS Nova Resort & SPA, din Mamaia Nord, participă, în calitate de sponsor și partener oficial, la RiseUP - Bucharest on the Sky, by MachineMan. Programat să se desfășoare între 30 septembrie și 2 octombrie, pe Insula Lacul Morii, evenimentul își propune să aducă, în premieră în mediul urban local, conceptul de festival al baloanelor cu aer cald.

O lume multicoloră desenată de opt baloane prinse în ancoră, care vor efectua ridicări la peste 20 m deasupra Insulei Lacul Morii, va deveni locul unde muzica și distracția se împletesc cu faptele bune. Sub sloganul «Vreau să văd lumea de sus!», festivalul verde și pet friendly își va purta publicul într-o călătorie care va reaminti de valorile esențiale pentru o viață trăită frumos. Peste 14 artiști vor urca pe scena RiseUp - Bucharest on the Sky 2022. Primele nume anunțate sunt Delia, Faydee, Spike, Trio Jazz Sorin Zlat Band & Special Guest, Maria Constantin acompaniată de naistul Nicolae Voiculeț, dar și mulți alții. Prin parteneriat cu Opera Națională București, tenorul Alin Stoica, soprana Marta Sandu – Ofrim alături de pianista Liana Mareș, balerinii Raluca Jercea, Marina Gaspar și Sergiu Dan vor crea momente speciale care ne vor tăia respirația cu frumusețea lor.”

Organizatorii RiseUp - Bucharest on the Sky

În cadrul evenimentului, cei interesați pot lua parte la ridicări în ancoră cu balonul, pe Insula Lacul Morii (program 10:00 – 16:00), sau la zboruri libere din Iepurești, Giurgiu (program 07:00 – 10:00). În serile de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 17:00-22.00, vor avea loc proiecții de lasere ambientale, inclusiv pe baloanele ridicate în ancoră, proiecții video pe ecran de apă pe lac, joculde lumini acompaniind prestația artiștilor.

Opțiuni de relaxare pentru toate gusturile

Participanții vor avea la dispoziție opțiuni gastronomice variate, alături de posibilitatea de a face sport în aer liber, de a se înscrie la ateliere interactive sau chiar de a picta sub îndrumarea unui profesionist. Seara, participanții sunt invitați sub cerul liber să urmărească în premieră proiecția filmului românesc „Egregora – Comoara Pierdută”, sub semnătura regizorului Andrei Chiriac o producție istorică inspirată din legendele dacilor.

De asemenea, festivalul RiseUp - Bucharest on the Sky demarează și o campanie de susținere a performanței în educație. Sub titlul „Celebrăm Excelența”, inițiativa va aduce în fața publicului tinerii României cu rezultate excepționale la învățătură, concursuri și olimpiade, aceștia urând a primi distincția magna cum laude”, la scenă deschisă.

Prin proiectul partener „Nu lăsa PETe în urma ta!”, bucureștenii care aduc materiale reciclabile (pet-uri, doze de aluminiu, baterii sau obiecte din plastic) își pot cumpăracărți, accesul la diverse activități și anumite produse. Materialele reciclabile vor fi predate unui colector, iar banii rezultați vor fi trimiși asociațiilor care se ocupă cu protecția și educația copiilor sau către asociații pentru protecția animalelor.

De asemenea, prin proiectul „Adoptă, Iubește, Adoră”, festivalul organizează pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică un târg de adopții pentru animalele fără stăpân.

Accesul la festival, ridicările în ancoră și zborurile libere cu baloanele cu aer cald se fac prin achiziționarea biletelor care se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și internațional prin www.kooltix.com. În format fizic, acestea pot fi cumpărate din magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone, Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Stiri