Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Începe primul târg imobiliar din ultimii 2 ani! Târgul Național Imobiliar TNI 10-12 septembrie 2021 Palatul Parlamentului, Sala Unirii

" Ediția Târgului Național Imobiliar TNI din 10-12 septembrie va fi una specială pentru că reprezintă prima expoziție de profil organizată după o pauză de 2 ani și marchează o schimbare de paradigmă în piață. Cerințele și preferințele cumpărătorilor de proprietăți rezidențiale s-au schimbat, iar prețurile materialelor de construcție au crescut semnificativ, influențând și prețurile finale ale imobilelor. În acest context în care se înregistrează o creștere a interesului pentru achiziția de locuințe proprii, târgul imobiliar organizat în București la Palatul Parlamentului vine în ajutorul publicului cu cele mai avantajoase oferte din piață.

Vizitatorii au acces în cadrul expoziției la proprietăți pe toate gusturile, bugetele și nevoile: apartamente premium în centrul capitalei, proprietăți de tip boutique, imobile exclusive în nordul capitalei, apartamente low-budget, penthouse-uri, construcții pe structură metalică, case de vacanță la munte sau la mare și oportunități de investiții în Dubai, Spania și Cipru.

Pentru că siguranța și sănătatea vizitatorilor și expozanților noștri este foarte importantă pentru noi, evenimentul este organizat cu respectarea tuturor măsurilor legale de combatere și stopare a răspândirii Covid 19. Astfel, vizitare târgului va fi similară cu o vizită la mall, fiind obligatorii: purtarea măștii de protecție, controlarea temperaturii la intrare și distanțarea. În plus, am dezvoltat aplicația de mobil TNI ce facilitează schimbul datelor de contact dintre vizitatori și expozanți rapid, sigur și fără contact direct, iar pentru că această ediție TNI este specială, accesul vizitatorilor la târgul imobiliar se va face GRATUIT în baza QR codului generat de aplicația de mobil TNI. " declară Cristina BERCEA- PR Manager Târgul Național Imobiliar.

Brandul TNI este internațional și se bucură de încrederea și sprijinul celor mai importante organizații imobiliare din lume: NAR - National Association of REALTORS® și CEPI-European Association of Real Estate Professions în calitate de Parteneri Internaționali. Prin aceste colaborări ne dorim promovarea oportunităților de investiții în afara țării și ridicarea standardelor pieței imobiliare din România la nivel internațional. NAR este asociația fondată în 1908 ce deservește mai mult de 1.500.000 de profesioniști imobiliari din Statele Unite și din întreaga lume, iar CEPI este organizația internațională înființată în Bruxelles în 1990 cu scopul de a sprijini tranzacțiile imobiliare europene și transfrontaliere prin dezvoltarea activității profesioniștilor imobiliari.

 

Cea de-a 31-a ediție a TNI reunește ansambluri rezidențiale în exclusivitate, lansări de proiecte imobiliare și un program de prezentări, CONFERINȚE și networking dedicate specialiștilor și publicul larg.

Pentru detalii despre ediția TNI din 10-12 septembrie vă invităm să descărcați aplicația de mobil TNI disponibilă gratuită pentru Android și IOS. Mai multe informatii : www.targulnationalimobiliar.ro

 

Organizator: BDOBC Business Center

Partener Media: Titirez.ro

Stiri