Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Prima Development Group, cu proiecte de peste 180 mil. euro doar pe piața orădeană, a demarat cel de-al treilea proiect rezidențial din Capitală

Amplasat în zona de nord a Capitalei, ansamblul PRIMA Vista va avea 482 de apartamente, cea dintâi fază de construcție având ca termen de finalizare primăvara anului 2024.

După două proiecte amplasate în zone centrale ale Capitalei ce au fost livrate cu succes, Boemia Apartments și Core Timpuri Noi (premiate internațional la European Property Awards), Prima Development Group a demarat un nou proiect rezidențial în zona de nord a Bucureștiului, în cel mai important centru de business al orașului. Amplasat pe Șos. Fabrica de Glucoză, pe un teren de 12.000 de metri pătrați, ansamblul PRIMA Vista va avea 482 de apartamentefiind, astfel, cel mai ambițios proiect al dezvoltatorului orădean pe piața bucureșteană.

Citește și:

ANALIZĂ Titirez.ro: Presiunea inflației accelerează luarea unor decizii de achiziție. În piață sunt activi mai ales cumpărătorii cu bani gheață

Cum se vor simți oamenii în locuințele PRIMA Vista? Cum să facem ca experiența viitorilor locatari să fie cât mai plăcută și mai complexă, începând din primul moment, când studiază exteriorul ansamblului și continuând cu cele mai mici detalii de interior? Aceasta a fost tema pe care a avut-o pe masă întreaga echipă Prima formată din constructori, ingineri, arhitecți, la debutul celui mai recent proiect rezidențial al nostru, care are toate datele să devină unul de referință pentru portofoliul Prima. Toate apartamentele complexului PRIMA Vista au fost gândite pornind de la experiența locuirii. Ne-am consultat cu cei mai buni specialiști în arhitectură și design de interior, pentru că vrem să oferim locatarilor nu numai clădiri care arată bine, ci și confortabile, cu dotări inteligente și funcționalități exact acolo unde e nevoie de ele.”

Adrian Stoichină, COO Prima Development Group

Citește și:

Colliers: Pe fondul majorării prețurilor locuințelor și costurilor de creditare, crește cererea pentru chirii. Apar ansamblurile rezidențiale destinate exclusiv închirierii

Un proiect de referință al companiei pe piața bucureșteană

Ansamblul PRIMA Vista va fi format din 4 clădiri a câte 10 etaje, conectate între ele prin clădiri cu regim de înălțime mai mic, de 2 etaje, și va oferi rezidenților locuințe care răspund unei game variate de necesități: de la studiouri, la apartamente cu 2, 3, 4 camere, dar și penthouse-uri. „Construite cu atenție la detalii și materiale de calitate premium, cu suprafețe vitrate mari ce vor permite rezidenților să se bucure de priveliștea oferită de poziționare, PRIMA Vista are toate premisele să devină proiectul de referință al dezvoltatorului pe piața bucureșteană. Dotate cu sisteme Smart Home, cu centrale individuale de ultimă generație, încălzire prin pardoseală și alte tehnologii inteligente, apartamentele complexului permit o economie de energie de până la 25%”, notează reprezentanții companiei.

În complex vor exista și spații comerciale cu acces la serviciile necesare zi de zi, precum magazine, cafenea sau farmacii, dar și spații destinate rezidenților care vor să-și mute afacerea mai aproape de casă. La distanță de cel mult 15-20 de minute de malluri, centre medicale, parcuri, restaurante și baruri, clădiri de birouri, grădinițe, școli și săli de sport, PRIMA Vista va avea două grădini private amenajate de proiectanți peisagiști apreciați din România, iar la finalizare va fi ansamblul rezidențial cu cel mai mare număr de stații de încărcare de tip fast-charge pentru mașinile electrice din Capitală, cu un total de peste 60 de locuri de parcare astfel echipate.

Citește și:

Ansamblul rezidențial HANN Harmony, a cărui primă fază de dezvoltare va consta exclusiv în vile, a primit autorizația de construire. Lucrările vor începe în 2023

__________________________

PRIMA DEVELOPMENT GROUP este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea și unul dintre cei mai activi din România, după numărul de unități rezidențiale livrate anual, având 10 proiecte în derulare în prezent. Cu o experiență de 18 ani în construirea de locuințe, compania și-a început activitatea în 2005, în Oradea, acolo unde a livrat până acum peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro. Din 2017 compania este prezentă și pe piața din București, unde a finalizat până în prezent două proiecte rezidențiale – Boemia Apartments și Core Timpuri Noi, care au fost deja premiate internațional la European Property Awards.

Stiri