Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Stadionul Dinamo ar putea fi reconstruit dupa proiectul stadionului Ion Oblemenco din Craiova

Un nou punct de atractie pentru sectorul 2 al Capitalei este in lucru! 

Totul depinde, bineinteles, de posibilitatea ca arena Dinamo sa intre sub administrarea directa a Primariei Sectorul 2, asa cum se intampla si in strainatate. Arenele sportive de masa sunt, in general, administrate local, fiind un punct de atractie pentru comunitate si un mijloc de a imbunatati sanatatea locuitorilor unei localitati.

Echipa profesionista de fotbal Dinamo ar urma sa joace pe noul stadion pe baza unui contract de folosinta, arena fiind insa deschisa pentru orice echipa care este dispusa sa plateasca. Principiul dupa care se ghideaza planul primariei este crearea unei arene sportive ultramoderne, care sa vina in primul rand in intampinarea celor care doresc sa faca sport, dar si echipelor profesioniste.

Interesele imobiliare enorme din zona - una dintre cele mai scumpe din Bucuresti - au blocat in ultimii ani eforturile de reabilitare a arenei. In prezent, Primaria Sectorului 2 incearca sa primeasca dreptul de a administra stadionul si facilitatile sportive adiacente, scopul fiind cel de a le pastra intacta destinatia.

In ceea ce priveste designul noii arene, Primaria doreste sa foloseasca drept model stadionul Ion Oblemenco din Craiova, considerat un etalon in Romania. Suprafata de joc este in stare buna si nu necesita mari investitii, insa zona destinata publicului are nevoie de refacere totala.

In cazul in care se rezolva litigiile in care este blocat stadionul Dinoamo de cativa ani, Primaria Sectorului 2 va fi libera sa isi puna in practica planurile, zona avand toate sansele sa devina un punct de atractie pentru locuitorii din intreaga Capitala. De asemenea, o interventie majora asupra arenelor sportive va creste si valoarea proprietatilor din jur, intr-o zona aflata de mult timp in atentia dezvoltatorilor - Floreasca / Barbu Vacarescu.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi stiri din segmentul imobiliar? Acceseaza zilnic sectiunea Stiri de pe portalul imobiliar Titirez.ro

Stiri