Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Titirez.ro anunță demararea vânzărilor pentru noul număr Titirez Magazine Deluxe, Ediție de Colecție

Titirez Magazine Deluxe va fi distribuită gratuit în cadrul târgurilor imobiliare din București la care Titirez.ro va participa activ și într-un lanț de distribuție care însumează peste 500 de locații (cladiri de business, notariate, hoteluri, centre SPA, clinici medicale, restaurante etc). Tirajul va fi de minim 10.000 de exemplare.

Lansarea ediției de colecție a Titirez Magazine vine după o pauză de aproximativ 2 ani, în urma crizei sanitare.

Ultimul număr al Titirez Magazine a fost lansat în toamna lui 2019 și a fost unul de impact, a cuprins foarte multe proprietăți aflate în reprezentare exclusivă, cu Comision 0 de la client și oferte de la ansambluri rezidențiale de top.

“Așa cum am obișnuit prin aparițiile Titirez Magazine, am încercat an de an să avem un produs mai bun, cu oferte variate, cu proiecte rezidențiale și agenții imobiliare de top. Iar ediția Deluxe care va fi tipărită în primăvara lui 2022 va fi cea mai bună de până acum, va fi orientată spre segmentul Premium, va avea o nouă față și o expunere pe măsură! Titirez Magazine nu este numai o revistă, ci este o poveste! Pe care reprezentanții Titirez.ro o vor împărți și împărtăși tuturor vizitatorilor târgurilor imobiliare la care participăm. Suntem implicați activ în distribuția acesteia, oferim consultanță tuturor celor interesați, încercăm să ducem totul la alt nivel!”, declară directorul general al Titirez.ro, Costina Petrescu.

Dacă vrei ca business-ul tău să fie promovat în Titirez Magazine Deluxe solicită mai multe detalii și oferta la adresa de e-mail: [email protected] și la numărul de telefon: 031.005.1506.

Titirez.ro este unul dintre cele mai cunoscute portaluri imobiliare din România şi are o vechime de 11 ani. De-a lungul timpului, portalul şi-a extins capacitatea înglobând mai multe site-uri nișate pe imobiliare, este completat de un CRM imobiliar - ImobManager şi de o agenţie de marketing şi publicitate axată pe real estate – imoPR.

 

Pentru detalii, interviuri, reportaje în ceea ce priveşte piaţa imobiliară din România:

Departamentul de Management și Comunicare Titirez.ro

E-mail: [email protected]

Telefon: 0722.623.884

Stiri