Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

TNI anunță calendarul evenimentelor imobiliare

Ne bucurăm să vă invităm la primul eveniment imobiliar post COVID-19, Târgul Național Imobiliar TNI unde aveți posibilitatea să vă conectați „în persoană” cu: potențialii clienți, liderii din industria imobiliară și cu presa de specialitate. Expoziția va avea loc în perioada 10-12 septembrie 2021 la Palatul Parlamentului, respectând legislația și recomandările autorităților. Credem că atâta timp cât sunt respectate toate regulile de protecție și măsurile de siguranță impuse de autorități, persoanele interesate de evoluția pieței imobiliare merită să beneficieze de acces la oportunitățile actuale de investiții.

În plus, am dat startul înscrierilor și la edițiile TNI de anul următor, acestea având loc în perioadele 6-8 mai și respectiv 16-18 septembrie 2022, în aceeași locație.

TNI susține tranzacțiile imobiliare încă de la primul eveniment imobiliar organizat în anul 2005, iar în actualul context în care promovarea este foarte importantă, punem la dispoziția vânzătorilor de proprietăți imobiliare o NOUĂ PLATFORMĂ de ANUNȚURI. Agenții imobiliari, dezvoltatorii, promotorii de proprietăți imobiliare, dar și persoanele fizice pot posta primii anunțuri direct în portalul TNI:  www.targulnationalimobiliar.ro  

De asemenea, prima aplicație mobilă dedicată unui eveniment imobiliar este acum îmbunătățită și oferă acces gratuit tuturor la cele mai recente ȘTIRI IMOBILIARE, NOUTĂȚI și INOVAȚII din domeniu.” a comunicat Cristina Bercea, PR Manager al evenimentului Târgul Național Imobiliar TNI.

 

Pentru că Târgul Național Imobiliar TNI nu este doar cel mai mare eveniment de profil din România, ci și unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, la eveniment participă profesioniști imobiliari din toată lumea.

            „Continuând tradiția, TNI își extinde cooperarea internațională în 2021. Pe lângă Partenerul strategic NAR (National Association of REALTORS, SUA), TNI se va bucura de prezența altor Asociații și Federații imobiliare din Europa. De asemenea, standurile târgului vor promova proprietăți și din Spania și Cipru. Vom continua inițiativa Conferințelor TNI în zona dedicată special, cu numeroase prezentări de proiecte și produse imobiliare, pentru a completa experiența vizitatorilor și participanților la această manifestare de prestigiu în domeniul imobiliar românesc.” a declarat Dan A. Negulescu, REALTOR®, Residential Real Estate Agent, CIPS, TRC, SRS, CRS, ABR.

 

Pentru a fi la curent cu toate știrile, noutățile și oportunitățile imobiliare vă invităm să descărcați GRATUIT aplicația de mobil TNI, ce este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOSIar dacă sunteți direct implicat în piața imobiliară, contactați organizatorii TNI chiar ACUM pentru cea mai bună ofertă de participare la evenimentele din 2021 și 2022 !

 

 

Târgul Național Imobiliar TNI

Evenimentul de referință al pieței imobiliare din România

 

Organizator: BDOBC Business Center

Parteneri Internaționali: National Association of REALTORS® (NAR), Cihanara Tourism & Investment LTD, Prime Realty Marbella

Parteneri: Pro Capital, Straulesti Apartments, Hils Pallady Apartments,

Parteneri Media: Curierul Național; Reteaua Titirez.ro; Real Estate Magazin; Casa și grădina;  Agerpres; Mediafax; Bursa Construcțiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Arena Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Buzzu.ro;  Business Point; Ziare.com; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro;  etc.

Stiri