Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Vineri, 6 octombrie, se deschid portile Salonului Imobiliar Bucuresti (P)

Editia 6-8 octombrie a celui mai mare eveniment imobiliar din Romania se anunta una plina de oferte si avantaje pentru cei care isi doresc o proprietate, sa faca o investitie sau sa afle noutatile domeniului direct de la cei mai importanti jucatori din piata. In acest moment, Salonul Imobiliar Bucuresti (SIB), specializat in a da „ora exacta” in domeniul imobiliar, aduce cei mai relevanti expozanti la un eveniment ce dureaza 3 zile, in incinta Palatului Parlamentului.

Vizitatorii evenimentului vor beneficia de:

1. Oferte de apartamente in blocuri noi si vechi, case si terenuri, la mare, la munte, inclusiv in afara tarii (Bali, Dubai, Miami, Tulum) property management, panouri solare, oferte mobilier, decoratiuni, oferte creditare etc.

2. Un cadou de 500 de euro, reducere din pretul oricarei proprietati cumparate la Salonul Imobiliar, suma suportata de catre organizator.

3. Un jeton in format fizic, primit la intrare, pentru campania promotionala, in cadrul careia organizatorul pune la bataie un premiu de 5.000 euro pentru vizitatori.

Detalii si regulament pe www.sib.ro/regulament


Citește și:

Am fost acolo: echipa Titirez.ro și imoPR a luat „pulsul” pieței rezidențiale la Salonul Imobiliar București, din 5-7 mai 2023


Pret de 3 zile, in perioada 6-8 Octombrie se da ora exacta in imobiliare

Toti cei care vor sa isi achizitioneze o casa, un apartament sau chiar sa inchirieze o proprietate vor avea sansa sa participe la Palatul Parlamentului (intrarea principala, C1/colt cu Izvor) la evenimentul principal al pietei imobiliare. Aici, organizatorii vor oferi gratuit degustari de vinuri, branzeturi, inghetata, pentru ca si-au imaginat cat este de important sa aveti un cadru favorabil in care sa luati decizii atat de importante. Pret de trei zile, puteti alege dintre ofertele imobiliare intr-un cadru plăcut, alaturi de familie.

In plus, la intrarea in eveniment, toti participantii vor primi GRATUIT un jeton ce le va putea aduce un premiu in valoare de 5.000 de euro, in conditiile regulamentului.

In CIFRE, Salonul Imobiliar Bucuresti (www.sib.ro)

reprezinta si:

  • Peste 6.000 de vizitatori din toata tara;
  • Reduceri de preturi insumand milioane de euro;
  • 675.000 mp construiti in ansambluri noi si disponibile pentru vanzare, multe dintre ele la oferta in cadrul targului.

Citește și:

Români, vi se pregătește ceva pe piața imobiliară!


Am aflat in premiera care sunt cativa dintre exponzatii Salonului Imobiliar si cu ce noutati vin ei la cel mai mare targ imobiliar din tara, tragand concluzia ca sunt acoperite toate sectoarele din capitala si nu numai:

HILS

Cu o istorie de aproape 20 de ani in industria dezvoltarilor imobiliare si peste 10.000 de locuinte finalizate, HILS Development este locul pe care mii de familii il numesc acum ”Acasa”.

În timp, HILS Development a devenit un reper de profesionalism si seriozitate, construind constant conform viziunii companiei de a dezvolta comunitati, nu doar ansambluri rezidentiale. Cel mai nou exemplu este comunitatea HILS Pallady, un proiect ce acopera toate necesitatile de proximitate, de la market si farmacie, pana la cafenea si clinica privata, toate integrate in ansamblul rezidential.

VIVACITY

Ascultandu-te, construim visele tale! Suntem la Salonul Imobiliar Bucuresti in perioada 6-8 octombrie pentru a-ti asculta vocea, nevoile si motivatiile. Acestea sunt prioritatea noastra. In urmatorul nostru proiect din PIPERA, suntem atenti la ce ne comunici pentru a-ti oferi locuinta la care visezi.

SUDREZIDENTIAL

O intreaga echipa de profesionisti, cu o foarte mare experiența, iti sta la dispozitie pentru a te indruma catre cea mai buna investitie imobiliara, iar daca te afli in cautarea unei locuinte noi in oferta lor vei gasi cea mai buna optiune, indiferent ca este un apartament cu 2, 3 sau 4 camere, o casa moderna cu gradina, o casa modulara sau o garsoniera spatioasa – oferte pentru intreaga familie.

IMOBILIARE DE LUX DUBAI

Gasiti in cadul Salonului Imobiliar Bucuresti preturi incepand de la 107.000 Euro pentru un studio in Dubai, cu comision zero, rate direct la dezvoltator si plan de plata pe 3-5 ani.

SELECT RESIDENCES

Proiectul Select Residences se dezvolta pe un teren de 8.500 mp si va avea aproximativ 47.000 mp construiti in 3 blocuri de apartamente (inclusiv subsol). Fiecare dintre cele trei cladiri va avea o inaltime de S +P+10+Duplex. Complexul ofera, de asemenea, spatii verzi, un loc de joaca pentru copii, precum si o parcare subterana care leaga toate cele trei cladiri.

ALEZZI BEACH RESORT

In acest an, Alezzi a inaugurat cu proiectul Alezzi Infinity Resort&SPA. Situat in prima linie la mare, acest imobil de 8 etaje se distinge prin facilitatile si finisajele de cea mai buna calitate, iar unul dintre proiectele impresionante in dezvoltare este Alezzi Odyssey, un imobil elegant cu 11 etaje si 580 de apartamente. Acest proiect se remarca prin facilitatile premium si finisajele de cea mai inalta calitate.

IMOBILIARE DUBAI

Proiectele prezentate in cadrul evenimentului sunt: Azizi Venice, Gold Gate, Volta, Damac Casa si Coral Reef. Foto, video si text sunt pe mail.

8TH RESIDENCE

Casele din cadrul ansamblului rezidential The 8 Residence fac parte dintr-un proiect nou pentru tine si familia ta, ce urmareste dezvoltarea linistita a vietii cotidiene a fiecaruia dintre noi si dezvoltarea urbana a Comunei Balotesti, cat si a infrastructurii acestei zone. Complexul imobiliar The 8 este format din case individuale structurate pe parter, disponibile într-o singură varianta, cu doua pozitionari ale casei de tip in oglinda, pe 4 coloane de case, cu parcela teren de 510 mp, cu suprafata casei de 115 mp.

INTERO

MetaWealth este o platforma moderna de investitii care iti ofera sansa de a detine fractiuni din proprietati imobiliare care genereaza venit pasiv. Printr-o tehnologie inovatoare numita tokenizare, MetaWealth le permite oamenilor sa investeasca in active complet gestionate, fara batai de cap in ceea ce priveste managerierea activelor, completarea birocratiei si a procedurilor tipice, si de asemenea fara a fi nevoie de experienta in domeniul imobiliar.

KAMINHORN

Este liderul de piata din segmentul cosurilor de fum, precum si accesoriilor din inox si ceramica, produsele noastre fiind testate si certificate UE.

Lista completa a expozantilor se afla chiar pe pagina organizatorului www.sib.ro

Salonul Imobiliar Bucuresti, 6-8 octombrie, Palatul Parlamentului

Intrarea este C1, cea principala, situata la intersectia dintre Bdul Libertatii si Bdul Natiunile Unite:

Pe Waze/Google Maps se cauta: Salonul Imobiliar.

Parcarea gratuita in incinta Palatului pe la C1, in limita locurilor disponibile.

Taxiurile sau soferii Uber/Bolt au acces chiar pana la scarile Palatului Parlamentului.

 


Stiri