Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Webinar TNI: Cipru- Oportunități de investiții!

Joi, 2 iulie, ora 12:00 te invităm să ne fii alături online la webinarul TNI dedicat pieței imobiliare din Cipru și oportunităților de investiții în această insulă, considerată perla Mării Mediterane. Invitații speciali ai webinarului sunt: Sina Karimi, Managing Director Cihanara Tourism & Investment și Ekaterina Rakach, Sales Manager în cadrul aceleiași companii, recunoscută ca fiind cea mai mare și prestigioasă agenție imobiliară din Ciprul de Nord.

Cipru a devenit unul dintre cele mai sigure locuri pentru a investi, fiind permanent orientat către crearea de oportunități solide de investiții ce atrag interesul străin și implementarea de măsuri de protecție pentru segmentul imobiliar. Toți factorii indică potențialul mare pentru oportunități de investiții cu risc redus, unde investitorii pot beneficia de reduceri și condiții de plată speciale pentru imobile de top în cele mai bune locații.

Folosește următorul link și înregistrează-te ACUM! Linkul de acces gratuit la webinar îl vei primi pe email, după înregistrare! Apoi, salvează evenimentul în calendarul tău!

Link de înregistrare: CLICK AICI!

 


                                      TNI este aici pentru tine!

Stiri