Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Vanzare Apartament 3 camere Mihai Bravu

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Apartament
  • Pret:120.000 €
  • Amplasament:In bloc
  • Camere:3
  • Bai:1
  • Suprafata Utila:70 mp
  • Confort:1
  • Etaj:5

Descriere:

Vanzare apartament 3 camere amenajat, utilat si mobilat LUX, curat, situat in pe Bld Mihai Bravu, bloc reabilitat termic, fara grad seismic de risc cu certificare INCERC, langa statie metrou Pta Iancului, multiple mijloace de transport in comun, tramvai, autobuz, troleibuz in toate directiile Bucurestiului.
Imobilul are vedere spre bulevard (o camera) si parcul din spatele blocului (doua camere si bucataria), amenajat pt parcare si loc de recreere copii si animale.
Loc parcare si boxa depozitare (roti) la parterul blocului.
Apartamentul a fost integral reabilitat la interior, fiind inlocuita instalatia electrica, pe cupru, trasee noi cu tablou, sigurante inteligent, tevi si calorifere instalate noi, aparate de aer conditionat in toate camerele si bucatarie, geamuri termopane, usa intrare metalica cu protectie la efractie, scumpa, key cu amprenta, doua broaste antiefractie.
Bucataria este iluminata pe spoturi, existand prize instalate pt. fiecare posibilitate de conectare electrica fara prelungitoare, mobila bucatarie Frankie cu brate deschidere automata, frigider nou de mare capacitate NoFrost, hota incorporabila retractabila si aragaz Bosch, masina de spalat rufe inclusa in corpul de bucatarie LG cu garantie motor 10 ani, televizor suspendat nou, aer conditionat TESLA nou 12.000 BTU, cuptor cu microunde oglinda. In holul de la intrare a fost amenajat un dressing cu pantofar si loc pt haine, spatios, pana in tavan.
Pardoseala este gresie groasa lipita fara rosturi de imbinare.
Livingul are mobilier de relaxare cu perne si canapele foarte largi, aer conditionat Tesla 12000 BTU, televizor Samsung curbat de exceptie diagonala 165 cm (65inch), sistem audio cu 2 boxe sunt de exceptie, parchet trafic intens montat peste parchet de stejar de la constructor, usi de acces schimbate.
Dormitorul 1 este pt adulti, cu sifonier pe tot peretele, pat de mijloc, parchet si aer conditionat
Dormitorul 2 copil, este dotat cum se vede in poze, televizor Samsung, saltele PREVI, etc.

Specificatii:

Curent electric, Telefon, Apa, Cablu TV, Gaz, Canalizare
Centrala imobil, Calorifere
Aer Conditionat
Wireless
Lux
Celulare
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vinarom, Vopsea Lavabila
Bloc reabilitat termic, Interior, Exterior
Dressing
Mobilata si Utilata
Lux
Caldura, Apa
Frigider, Aragaz, Masina de spalat rufe, TV
Lift
Transport public, Metrou, Parc, Lac, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket

Localizare:

Anunt Expirat!